Relax

Tiden verkligen springer iväg. Har haft 1 veckas sportlov som tragiskt nog är slut snart. 
Mitt lov har bestått av att sök jobb och träna. Har försökt hålla mitt sociala liv igång också.
Känns som om jag tappat mycket av det sociala. Inte för att jag är osocial utan mer för att jag inte alls är lika energisk som jag var för ett år sedan. Ville hitta på saker hela tiden, framför allt festa och träffa nya människor.
 
Idag trivs jag ruggit bra med dem nära människorna jag har. Jag gillar att gå upp tidigt för att åka till gymmet och träna. Jag gillar att vara nästan helt ensam i träningslokalen, känna adrenalinet och mjölsyran i varenda kroppsdel. 
Jag gillar att krypa ner i sängen tidigt och ligga och titta på en mysig film och bara vara. Att få den där extra timma i sängen istället för att slösa bort den på en massa skit. Jag gillar att gå upp lite tidigare så att jag kan gosa ner mig i soffan med en go frukost innan jag åker till skolan istället för att behöva stressa sönder. 
Tumblr_mia85nxm8w1s47b6io1_500_large
Cjfczquaozvvp-2l22acly2ayof6fvqi4vcbjdxjxyo_large
 
Man kan kalla mig lillgammal och att jag inte lever ut mitt liv. Som 17årig borde man kanske festa sönder helgerna, göra konstiga och farliga grejer. Men det är inte jag. Det är inte jag någonstans längre. 
Det där med att hitta på miljoner saker finns inte alls hos mig. Det jag vill mest av allt just nu är att resa bort till någon stuga vid vattnet bara för en helg. Gå långa powerwalks längst strandkanten, och trots att det är så där små kallt och blåsigt så att man måste ta på sig en extra tröja så är det skönt. Jag vill tända en go brasa på kvällen och värma mina händer vid. Vakna upp på morgonen och veta att det inte finns några måste alls. Veta att man med gott samvete kan ligga i sängen hela dagen och äta glass direkt ur paketet. 

Tumblr_mh96dbajbb1qdskieo1_500_large
 
Just nu befinner jag mig i Halmstad. Ett av få ställen som verkligen får mig att koppla av.
Ibland kan jag nästan önska att jag bodde här. Har gått runt i mormors alldeles för stora joggingbyxor hela dagen, kan inte minnas att jag kammat håret eller ens borstat tänderna idag.
Men det är skönt. Skönt att vara lite smutsig och bara vara. 
Tog en mysig skogspromenad för att rensa mina tankar och få luft och kände mig som en helt ny människa när jag kom innanför dörren. 
Hade en ganska dålig period för någon vecka sedan. Tiden rann ikapp mig och jag bröt ihop. Att vara här är verkligen helt underbart och det känns som om jag kommer återvända med 110% energi. 
537112_534429266591451_753677590_n_large
Egentligen hade jag inget att säga. Ville bara skriva av mig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback