great

Klockan är 11 och jag sitter i soffan nyduschad. Har redan hunnit med ett rygg & magpass på gymmet. 
Blev 15 minuter uppvärmning och sedan 45 effektiva minuter med en massa övningar. Känner redan nu hur bra träningen var, kommer säkerlighen åka på träningsvärk i morgon. 
Men så ska det vara! 
734636_140855072748211_434804468_n_large

574681_138757966291255_1693768930_n_large
Känns så himla skönt och lyxigt att ha hela dagen framför mig.
I eftermiddag skall jag träffa Elin så det gäller att vara effektiv med läxorna  nu innan.
Har en inlämning som ska in i morgon och en hel del affärsjuridik som ska bli gjord. Keep working! 

Kan inte sova

Ligger klarvaken, vrider och vänder på mig. Har varit uppe och druckit vatten, vänder på täcket för att få den svala sidan och bullar upp kuddarna, men inget verkar hjälpa.
Jag är så trött men svävar mellan flera olika drömmar och verkar aldrig somna på riktigt utan halvsover innan jag vaknar hela tiden.
Jag måste verkligen se till att få lite sömn. I morgon väntar ett benpass efter skolan så jag behöver all energi jag kan få.
Har haft ett par kanon dagar med kost och träning och jag känner mig verkligen på topp. Till helgen måste jag se till att få gjort lite plugg också.
Aja, nu ska jag vända på täcket igen. Hoppas jag somnar, önska mig lycka till.
Puss & kram


Ny vecka, nya mål,

För första gången på hur länge som helst (hela året?) har jag haft en helg där jag har ätit skit mat. 
Eller skit och skit. Har aldrig varit tjejen som äter riktig skitmat. Men i normala fall brukar jag äta ytterst lite kolhydrater och mängder av protein. Och aldrig stoppa i mig en massa socker.

Denna helgen har jag släppt kost tänket, har ätit både vitt bröd, crème Brûlèe, godis och tårta. 
Sen vanlig middag som revben och sallad. Men jag har unnat mig rejält. Var faktiskt ganska gött att ha en sån helg.
Tror det är bra att chockera kroppen ibland för att få resultat. Så nu sitter jag med min sista choladbit för ett bra tag framöver. Dax att återgå till min normala kost i morgon. Vilket jag är ganska tacksam för. Visst har jag bara haft 2 unnar dagar, men min kropp är  känns redan svullen och hyn börjar bli lite ful. 
Min mage har tydligen inte heller uppskattat helgens festligheter. 

I morgon väntar ett konditionspass. Sjukt taggad eftersom jag inte tränat på 2 dagar! 
Tumblr_mcsxtcb7pu1rxlj8po1_400_large
Tumblr_mgvv5bmz0m1rn1h2io1_1280_large
 

Relax

Tiden verkligen springer iväg. Har haft 1 veckas sportlov som tragiskt nog är slut snart. 
Mitt lov har bestått av att sök jobb och träna. Har försökt hålla mitt sociala liv igång också.
Känns som om jag tappat mycket av det sociala. Inte för att jag är osocial utan mer för att jag inte alls är lika energisk som jag var för ett år sedan. Ville hitta på saker hela tiden, framför allt festa och träffa nya människor.
 
Idag trivs jag ruggit bra med dem nära människorna jag har. Jag gillar att gå upp tidigt för att åka till gymmet och träna. Jag gillar att vara nästan helt ensam i träningslokalen, känna adrenalinet och mjölsyran i varenda kroppsdel. 
Jag gillar att krypa ner i sängen tidigt och ligga och titta på en mysig film och bara vara. Att få den där extra timma i sängen istället för att slösa bort den på en massa skit. Jag gillar att gå upp lite tidigare så att jag kan gosa ner mig i soffan med en go frukost innan jag åker till skolan istället för att behöva stressa sönder. 
Tumblr_mia85nxm8w1s47b6io1_500_large
Cjfczquaozvvp-2l22acly2ayof6fvqi4vcbjdxjxyo_large
 
Man kan kalla mig lillgammal och att jag inte lever ut mitt liv. Som 17årig borde man kanske festa sönder helgerna, göra konstiga och farliga grejer. Men det är inte jag. Det är inte jag någonstans längre. 
Det där med att hitta på miljoner saker finns inte alls hos mig. Det jag vill mest av allt just nu är att resa bort till någon stuga vid vattnet bara för en helg. Gå långa powerwalks längst strandkanten, och trots att det är så där små kallt och blåsigt så att man måste ta på sig en extra tröja så är det skönt. Jag vill tända en go brasa på kvällen och värma mina händer vid. Vakna upp på morgonen och veta att det inte finns några måste alls. Veta att man med gott samvete kan ligga i sängen hela dagen och äta glass direkt ur paketet. 

Tumblr_mh96dbajbb1qdskieo1_500_large
 
Just nu befinner jag mig i Halmstad. Ett av få ställen som verkligen får mig att koppla av.
Ibland kan jag nästan önska att jag bodde här. Har gått runt i mormors alldeles för stora joggingbyxor hela dagen, kan inte minnas att jag kammat håret eller ens borstat tänderna idag.
Men det är skönt. Skönt att vara lite smutsig och bara vara. 
Tog en mysig skogspromenad för att rensa mina tankar och få luft och kände mig som en helt ny människa när jag kom innanför dörren. 
Hade en ganska dålig period för någon vecka sedan. Tiden rann ikapp mig och jag bröt ihop. Att vara här är verkligen helt underbart och det känns som om jag kommer återvända med 110% energi. 
537112_534429266591451_753677590_n_large
Egentligen hade jag inget att säga. Ville bara skriva av mig. 
 

Feb. 16, 2013


Feb. 15, 2013