Njuter i solen!

Har precis satt ner rumpan i solstolen efter en härligt power walk med min mamma. Hade tänkt dra till gymmet idag, men insåg att tiden inte riktigt räckte till. Dessutom är min rygg ganska mörbultad efter gårdagens pass så det passade ganska bra med lite lätt motion. Nej, nu ska jag njuta i solen med lite goa tidningar och citron vatten. LOVE


Ska dra mig in mot Göteborg nu och käka frukost med några tjejer från klassen. Sista gången jag får se Louise också eftersom hon ska flytta till Paris och plugga ett år. Fan vad jag kommer sakna henne.
Detta har jag på mig idag:


Work for it!

Känner mig segare än någonsin idag. Ville bara kasta väckarklockan i golvet i morse, men jag skippade det. 
Har legat och degat hela eftermiddagen framför Grey's, men nu har jag dragit på mig träningkläderna. 
Idag blir det dubbel pass. Skivstång och sedan spinning. Ska bli så skönt att köra spinning, var så sjukt länge sedan och jag saknar verkligen det. 
Nej, ska tagga till lite nu. Hard work, baby! 
Tumblr_m8znu9lzfu1rnuv4io1_500_large
 
185189_3505387636732_300433036_n_large

Wendy's lookbook

 
 
 
 

Första skoldagen i morgon!

Har spenderat kvällen med att fixa till min lilla fotovägg ovanför sängen. Är jätte nöjd för tillfället. Tanken är att jag efter hand ska fylla på med mer tavlor. Nu håller jag på att fixa en massa inför morgondagen. Idag tar nämligen mitt sommarlov slut och skolan drar igång igen. Ska faktiskt bli skönt att komma in i vardagen igen... Ikväll blir det somna tidigt till en Johan Falk film. Puss puss


Träning!

Igår började tennis säsongen, och fan vad jag har längtat! Dock gick det inte alls bra. Serven satt inte alls och det kändes verkligen helt fel allting. Gissar att jag kommer behöva spela in mig några gånger innan jag spelar som jag gjorde innan. Allt är ju färskvara och jag antar att mitt uppehåll på 2 månader inte gjorde saken bättre..
Nu har jag i alla fall bytt om till träningskläder. Ska iväg till gymmet där jag ska köra armar och rygg. Börjar verkligen komma in i ett bra flyt nu med aktiv träning och bra kost. Helt galet vad det kan göra. Känner mig verkligen pigg i kroppen!


Höstens måste ha..

Svarta byxor: Går att kombinera till det mesta! 
 
Militärjackan: Otroligt snygg både till byxor (jeans eller svarta) men också till klänning.
 
Lite-5_large
 
Palladium: Passar till både tjejer och killar..! 
 
 
 
Kuvert väska: Ursnyggt, själv gillar jag bäst de lite större svarta varianterna. 
 
REPLAYBULLBOXER
Boots: Både höga och låga! 
 
 

Nästa inköp

Har verkligen kärat ner mig totalt i paladium. Köpte ett par vita och hade innan sommaren. Har använt dem riktigt flitigt så nu till hösten tänkte jag inskaffa ett par till. Militärgrönt är så galet snyggt!
Tänk att kombinera detta till ett par vanliga svarta byxor och någon mysig stickad tröja!

Underbar start på dagen!

Eftersom jag inte alls var så sugen på att dra till gymmet idag beslutade jag mig att ta en powerwalk. Gick upp strax efter 8 och började gå halv 9. Gick 1 mil på 1 timma och 35 minuter vilket kändes helt underbart!
Nu har jag precis käkat en omelett och ska hoppa in i duschen! Snacka om bra start på dagen!


True


Nystart

Efter lite hjälp (och tjat) från Elinas sida har jag nu uppdaterat min bloggdesign. 
Vad som händer sedan vet jag inte. Antagligen kommer jag slänga upp något inlägg i veckan. 
Men mer för att skriva av mig, ge inspiration och sådär. 
Vet att jag haft en jätte lång paus från allt som heter blogg. Men jag vet också att jag har några läsare som går in varje dag i hopp om att jag ska skriva något. 
Men nu vet ni i alla fall hur det ligger till. 
Vi hörs, puss ♥
Och tusen tack Elina för all hjälp, du är guld.